Silmälasit

Yksilöllisenä optikkoliikkeenä olemme erityisesti halunneet luoda
asiakkaillemme soveltuvan kehysvalikoiman. Valikoimastamme löydät kehykset,
jotka halutessasi korostavat ja vahvistavat persoonasi.


Face A Face on vuonna 1995 lanseerattu kehysmerkki, jonka perustivat Pascal Jaulent, Nadine Roth ja Alyson Magee. Face A Face toimi alkuun vain Ranskassa, mutta liityttyään Design Eyewear Groupiin vuonna 2015 se muutti pääkonttorinsa Tanskaan. Nykyisin konttoreita on ympäri maailmaa, mutta suunnittelutiimi työskentelee edelleen vain Pariisissa. Tarvittavasta asiantuntemuksesta riippuen kehykset valmistetaan joko Ranskassa, Italiassa tai Japanissa.

”Face A Face on enemmän kuin pelkkä tuotemerkki. Se heijastaa parasta, mitä maailmassa on tarjottavana. Jokainen kehys on käsintehty taideteos. Jokaisessa yksityiskohdassa on ylellisyyttä. Ja jokainen uusi mallisto on kulttuurisen valinnan kehitystä. Se on rohkeutta ja esteettisistä rajoja. Se on tyyliä ja asennetta.” Pascal Jaulent.

Kehykset saavat inspiraationsa nykymuotoilusta, muotitrendeistä, modernista taiteesta sekä arkkitehtuurista. Niissä on käytetty ainutlaatuisia ja persoonallisia muotoja, erilaisia materiaaliyhdistelmiä sekä eläväisiä värejä. Kehysten valmistamiseen käytetään titaania, selluloosa-asetaattia, alumiinia ja ruostumatonta terästä. Materiaalit tekevät kehyksistä kevyitä, kestäviä, helposti muotoiltavia ja myös luontoystävällisiä. Korkealaatuiset kehykset ovat vakiinnuttaneet asemansa ylellisten silmälasien huipulla, ja lukuisat tunnetut optikot ympäri maailman ovat liputtaneet brändin huippuosaamisen puolesta.

Tutustu Face A Face -mallistoon

Tanskalainen Bellingerin mallisto on kokoelma ainutlaatuisia väriyhdistelmiä, muotoja ja yksityiskohtia. Se ei todellakaan ole harmaa, väritön tai mauton. Bellingerin tavoitteena on tehdä vaikutus, saada käyttäjä tuntemaan; onnea, iloa, intohimoa tai vaikkapa viileyttä.

Bellingerin toimintaa ja kehyssuunnittelua ohjaavat arvot innovatiivisuus, intohimo, ilo ja persoonallisuus.

Bellingerin ovat perustaneet Malene ja Klaus Bellinger Diederichsen vuonna 2003. He myös vastaavat itse kehysmalliston suunnittelusta.

Lue lisää Bellingerin tarinasta www.bellinger.dk ja tule tutustumaan sen kehysmallistoon Klaariin.

Bellingerin omille sivuille

Prodesign on Tanskan silmälasiteollisuuden todellinen edelläkävijä, ja toimittanut huippuluokan silmälaseja jo lähes 50 vuoden ajan. Prodesign keskittyy kehyssuunnittelussaan toiminnallisuuteen, puhtaisiin ja dynaamisiin linjoihin sekä hyvään ammattitaitoon, pysyen kuitenkin uskollisena tanskalaisille suunnitteluperinteille. Kehysten tunnuspiirteitä ovat pohjoismaiset ja pehmeät värit, luonnosta ja geometriasta inspiraationsa saaneet muodot sekä korkealaatuiset materiaalit. Valikoimasta löytyy klassisia neliömuotoja, pyöristettyjä malleja sekä naisellisia kissamaisia malleja, jotka tuovat eleganssia ja tyylikkyyttä kaikenlaiseen lookiin. Kehykset valmistetaan metallista tai asetaatista, ja ovat materiaalinsa ansiosta hyvin kevyitä kasvoilla. Prodesign onkin luonut maineen mukavien, mutta tyylikkäiden silmälasien valmistajana, jonka valikoimasta löytyy kehyksiä sekä naisille että miehille, unisex-malleja unohtamatta. 

Tutustu Prodesign tuotteisiin

Lue lisää todella upeista Dutz Eyewearin kehyksistä ja tule Klaariin tutustumaan lisää.

Dutz Eyewearin omille sivuille