Piilolinssit

Olemme valikoineet myyntiin markkinoiden parhaat piilolinssit. Valikoimamme on todella kattava, ja meiltä löytyy jokaiselle sopivat piilolinssit. Jos et löydä valikoimastamme haluamaasi tuotetta, ota yhteyttä liikkeeseen niin löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Työskentelet koko päivän. Ansaitset piilolinssit, jotka tarjoavat ylivertaista mukavuutta ja näöntarkkuutta. Juuri sitä saat CooperVisionin Options-tuoteperheen premiumlinsseillä.  Ainutlaatuisen silikonihydrogeelimateriaalin ansiosta voit käyttää Options-piilolinssejä jopa 29 yötä ja 30 päivää yhtäjaksoisesti. Koet kestävää mukavuutta, jota et olisi uskonut mahdolliseksi.

Happea läpäisevä, nestettä sitova rakenne, joka pitää silmäsi terveinä ja valkoisina

Kaikki Options-linssit perustuvat ainutlaatuiseen Aquaform®-teknologiaan – materiaaliteknologioiden yhdistelmään, jolla saadaan aikaan ainutlaatuisen miellyttävä, suorituskykyinen piilolinssi, joka antaa silmien hengittää ja pysyy luonnostaan kosteana. Sen saat vain CooperVisionilta.

Options-linssejä saa peruslinsseinä, toorisina sylinterilinsseinä ja myös moniteholinsseinä.

Varaa aika piilolinssien sovitukseen

Jos kertakäyttölinssien mukavuus houkuttelee, clariti® 1 day -piilolinssit ovat erinomainen valinta  – riippumatta siitä, oletko uusi käyttäjä vai vaihtamassa hydrogeelilinssejä terveellisempiin silikonihydrogeelilinsseihin.

Silikonihydrogeelilinssit päästävät lävitseen enemmän happea sarveiskalvolle. Tämä on tärkeää, sillä paremmin happea läpäisevät linssit mahdollistavat valkoisemmat, kirkkaammat silmät ja terveellisemmän linssikokemuksen.

Silikonihydrogeelin terveysetujen lisäksi keskitymme myös mukavuuteen. Siksi clariti 1 day -piilolinssit on valmistettu AquaGen™-teknologialla. AquaGen-prosessilla saadaan aikaan linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja pitää ne tiiviisti linssin pintaa vasten.

clariti 1 day –linssejä saat peruslinsseinä, toorisina sylinterilinsseinä ja myös moniteholinsseinäkin.

Varaa aika piilolinssien sovitukseen

Dailies Total 1 on Alconin valmistama huippumoderni silikonihydrogeelista valmistettu kertakäyttölinssi, jonka hapenläpäisy on erinomainen. Linssissä on erityinen porrastettu vesipitoisuus, jossa linssin pintakerroksen ominaisuus vastaa silmän luonnollista kosteutta. Nämä linssit ovat miellyttävät, helpot ja huomaamattomat käyttää. Linssiä pidetään kerran, eikä sen kanssa saa nukkua.

Varaa aika piilolinssien sovitukseen

Digitaaliseen elämään suunnitellut piilolinssit.

Digital Zone Optics™ – optinen rakenne, joka voi lievittää silmien väsymistä, joka johtuu tarkentamisesta lähellä oleviin digitaalisiin laitteisiin. Auttaa sinua näkemään tarkasti ja voit vähemmän rasittavasti vaihtaa näytön äärellä tai muualla tehtävien aktiviteettien välillä.

Aquaform®-teknologia sitoo linssiin kosteutta ja pitää sen pehmeänä miellyttävämpää käyttökokemusta varten. Luonnollinen kostuvuus auttaa silmiäsi tuntumaan vähemmän kuivilta. Suuren hapenläpäisykyvyn ja korkean nestepitoisuuden ansiosta linssi on mukava käyttää ja pitää silmäsi kirkkaampina, valkoisempina ja terveempinä.

Kuukausilinssit jopa 29 yön/30 päivän jatkuvaa käyttöä varten.

Varaa aika piilolinssien sovitukseen