Aurinkolasit

Aurinkolasien valintaan vaikuttavat muoti, tyyli ja käyttötarkoitus. Optimaalisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat aurinkolasit ovat erilaisten kehyksien ja linssivaihtoehtojen kombinaatio. Käyttötarkoituksen mukaan valittu linssiväri ja pinnoite takaavat käyttäjälle parhaan mahdollisen näkemisen. Mitkä sinun tarpeesi ovat? Trendikkäät, katu-uskottavat kaupunkilasit, harrastuksiin soveltuvat aurinkolasit vai autoiluun tarkoitetut lasit?

Klaarioptikko

Peilipintaiset aurinkolasit ovat ehdottomasti tämän hetken kuumin trendi. Olemme lanseeranneet markkinoiden laajimman valikoiman peilipintoja voimakkuuksilla oleviin linsseihin. e-Mirror UV™ -linsseissä on myös paras UV-pinnoite, joka suojaa silmiä linssin takapinnalta heijastuvilta UV-säteiltä.

Mikä on sinun lempivärisi? Vihreä, oranssi, lila vai joku muu tyylikäs vaihtoehto valikoimastamme.

Klaarioptikko

UV-säteily on haitallista sekä iholle että silmille. Useimmat silmälasilinssit suojaavat silmiä ainoastaan linssin etupintaan osuvilta UV-säteiltä. Tutkimusten mukaan jopa 50% silmiin osuvasta haitallisesta säteilystä on kuitenkin peräisin linssin takapinnan heijastuksista. Siksi UV-suojausta tarvitaan linssin molemmin puolin.Crizal UV -käsitellyt pinnoitteet ovat markkinoiden ainoat pinnoitteet, jotka  tarjoavat tehokkaan UV-suojan sekä edestä tulevilta että linssin takapinnalta heijastuvilta UV-säteiltä.

Jopa 40% vuosittaisesta UV-säteilystä saadaan sisätiloissa tai pilvisen sään aikana, jolloin emme useimmiten edes oleta silmiemme tarvitsevan lisäsuojaa. Jokapäiväinen suojaus on tarpeellinen, riippumatta vuodenajasta. Siksi kannattaa valita kokonaisvaltainen UV-suojaus myös aivan tavallisten kirkkaiden silmälasien linsseihin.

Silmien aurinkosuojakerroin (E-SPF™) on Essilorin kehittämä puolueeton indeksi, joka kertoo linssin tarjoaman todellisen UV-suojan, samalla periaatteella kuin aurinkorasvojen suojakertoimet. E-SPF™ ilmoittaa linssin tarjoaman kokonaisvaltaisen UV-suojan silmille sekä silmiä ympäröivälle herkälle iholle. Essilor on kehittänyt indeksin yhteistyössä ulkopuolisten tutkijoiden kanssa.

Essilorin kirkkaiden linssien korkein mahdollinen UV-suojakerroin E-SPF 25 tarjoaa 25 paremman suojan UV-säteitä vastaan kuin ilman silmälaseja. Korkein UV-suoja saavutetaan aurinkolasilinsseillä Crizal Sun UV -aurinkolasipinnoitteen kanssa, jolloin E-SPF arvo on 50+.

Crizal UV on Essilorin UV-säteilyltä suojaavien pintakäsittelytuotteiden sarja.  Muista kysyä Optometristiltäsi linssien E-SPF-suojakerrointa kun olet ostamassa uusia laseja. Crizal UV – käsitellyt linssit varmistavat, että silmäsi saavat parhaan mahdollisen suojan ympäri vuoden. Saatavissa vain Essilorin linsseihin.

SunMax™ edustaa aurinkolasilinssien uusinta sukupolvea, jonka ansiosta tämän päivän suuriin ja kaareviin aurinkolaseihin on mahdollista saada omilla voimakkuuksilla olevat linssit. SunMax-linssit tarjoavat erinomaisen optisen laadun ja näkemisen miellyttävyyden kehyksestä ja tyylistä tinkimättä. Saatavilla m.m progressiivinen Varilux™ SunMax™, johon voit lisätä polarisoivan Xperio™-ominaisuuden.

Essilorin huippulaadukkaat Xperio-aurinkolasit omalla voimakkuudella suojaavat tehokkaasti silmäsi ja parantavat näkemistä erilaisissa valaistusolosuhteissa. Näitä linssejä saa niin yksi- kuin rajattomina moniteholinsseinä.

Xperio polarisoivat aurinkolasilinssit ovat yhdistelmä ainutlaatuisia ominaisuuksia, tarkkaa näkemistä, suojaa, kontrastiherkkyyttä ja kestävyyttä.

Xperio tarjoaa jopa 75% parempaa kontrastiherkkyyttä, eli selkeämpää, terävämpää ja luonnollisempaa näkemistä. Polarisaationsa ansiosta ne poistavat tehokkaasti heijasteita ja kiiltelyä. Sokaisevan häikäisyn poisto parantaa suorituskykyä ja turvallisuutta niin liikenteessä kuin urheillessakin. Liikenteessä parantunut reaktiokyky mahdollistaa auton pysäyttämisen jopa 7 metriä aiemmin, nopeuden ollessa 80km/h.

Xperio linssit Crizal Sun UV- pinnoitteella tarjoavat 100% UV-suojan ja suojakertoimen 50! Tämä merkitsee 50 kertaa parempaa suojaa haitalliselta UV säteilyltä kuin ilman linssejä. Takapinnan heijastamattoman pinnoitteen ansiosta linssi antaa tehokkaan suojan myös linssin takapinnalta heijastuvalta UV-säteilyltä.

Crizal Sun UV pinnoite tarjoaa ainutlaatuisen naarmuuntumissuojan, suojaa UV säteiltä ja heijastuksilta, sekä hylkii likaa, vettä ja pölyä. Xperio aurinkolasilinssit Crizal Sun UV pinnalla ovat helppo käyttää ja niillä on miellyttävä nähdä.