Tuotteet

Yksilöllisenä ja yksityisenä optikkoliikkeenä olemme halunneet luoda asiakkaillemme soveltuvan kehysvalikoiman. Valikoimastamme löytyy aina laadukkaita, erilaisia, yksilöllisiä ja tyylikkäitä silmälasikehyksiä. Sopivilla silmälasikehyksillä korostetaan ja vahvistetaan niiden kantajan tyyliä ja persoonaa. Haluamme helpottaa Sinun kehysvalintaasi asiantuntevan henkilökunnan avulla.  

Käyttämämme silmälasilinssit ovat alan huippuluokkaa ja takaavat käyttäjilleen miellyttävän sekä turvallisen käyttökokemuksen.  Varsinkin moniteholinssien optisessa laadussa on merkittäviä eroja. Panostamalla laadukkaaseen optiikkaan näkeminen on miellyttävää ja tarkkaa. Lisäksi linssien materiaalilla ja pinnoitteilla on väliä ja niihin panostamalla varmistetaan kestävyys vuodesta toiseen, jos näön muuttuminen ei vaadi silmälasilinssien uusimista.

Meidän tavoitteenamme on aina löytää asiakkaalle persoonallinen ja näyttävä ratkaisu, joka kestää aikaa ja palvelee silmän terveyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksityisenä optikkoliikkeenä olemme erityisesti halunneet luoda asiakkaillemme soveltuvan kehysvalikoiman. Monipuolisesta valikoimasta löydät kehykset, jotka halutessasi korostavat ja vahvistavat persoonasi.

Tutustu lisää silmälaseihimme

Panostamme parhaaseen mahdolliseen näöntutkimukseen. TARKKA- näöntutkimus yhdessä laadukkaiden linssien kanssa saavat näkemisen tuntumaan aivan uudenlaiselta kokemukselta.

Tutustu tarkemmin linsseihimme

Piilolinssivalikoimassa meillä on johtavien piilolasivalmistajien uusimmat ja innovatiisimmat tuotteet nopeasti valikoimassamme. Myös erikoispiilolasien sovitus kuuluu palveluumme.

Tutustu tarkemmin piilolinsseihimme

Aurinkolasien valintaan vaikuttavat muoti, tyyli ja käyttötarkoitus. Optimaalisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat aurinkolasit ovat erilaisten kehyksien ja linssivaihtoehtojen kombinaatio.

Tutustu tarkemmin aurinkolaseihimme

Monessa lajissa näkökyvyllä on merkittävä vaikutus itse suoritukseen. Tarkka ja miellyttävä näkeminen parantaa urheilusuoritusta. Kun näkö on kunnossa, urheilija voi keskittää voimavaransa muihin osa-alueisiin.

Tutustu tarkemmin urheilulaseihimme